New Conceptual Cultural Project

GENESIS ORCHESTRA

 

GENESIS ORCHESTRA е център на нов концептуален културен проект. Той обединява доказани български изпълнители, водени от своя професионализъм, опит и талант, за да дадат нови измерения за развитие на културния ландшафт.

Още през 2016 година предстоят записи за изключително реномирания немски звукозаписен гигант CPO records, както и концерти на Софийска и Мюнхенска сцена.

GENESIS ORCHESTRA създава оркестрова академия, която безвъзмездно дава възможност на млади таланти да трупат знания, опит и репертоар в личен контакт с доказани професионалисти. Предвижда се национален и международен Livestream с цел максимален образователен, културен и социален принос.

Facebook: GENESIS ORCHESTRA

 

Уважаеми дами и господа,

Скъпи радетели за културата и изкуството,

Скъпи приятели,

Имате възможността да подкрепите развитието на новия концептуален културен проект – Gеnesis Orchestra.

Информация за сезонен абонамент, ВИП абонамент и спонсорски пакети можете да получите на е-mail:

contact@kamdzhalov-foundation.org

 


GO_06

 

“Генезис” оркестър – нов творчески устрем на диригента Йордан Камджалов

След създаването на хоровия проект “Музикална лаборатория за човека” през 2015 година, нашумелият млад български диригент Йордан Камджалов създаде и нов симфоничен оркестър. Първият съвместен концерт на “Генезис” оркестър и хора “Музикална лаборатория за човека” ще бъде на 6 април 2016 г. в зала “България”, а в програмата ще бъдат включени творби от Димитър Ненов и Рихард Вагнер, както и мащабната Девета симфония на Лудвиг ван Бетовен.